Hoppa till innehåll

Priser

LäkarkonsultationGratis
miraDry Armhålor
Ev. 2:a behandling:
19.900 kr
9.950 kr
Armhålor2.790 kr *
Händer4.990 kr *
Ansikte/huvud4.990 kr *
Bröst4.990 kr *
Rygg4.990 kr *
Ljumskar och rumpa4.990 kr *
Fötter5.990 kr *
*Eftersom vi jobbar utifrån ett medicinskt syfte skrivs läkemedlet ut på recept till patienten. Detta recept hämtas ut som vilket annat recept som helst, kostnaden för preparatet ingår alltså i högkostnadsskyddet för receptbelagda läkemedel. Beroende på var man befinner sig i högkostnadsskyddet betalar man olika pris. Maxbeloppet för receptbelagda läkemedel är 2850kr per 12 månader. 

Du kan enkelt logga in på 1177.se och sedan gå in på ”Övriga tjänster” –> ”Högkostnadsskydd för läkemedel” som finns i menyfliken. Där kan du se var just du befinner dig någonstans samt hur mycket du kommer att behöva betala för läkemedlet.

Betala senare eller delbetala din svettbehandling

Vi erbjuder räntefri delbetalning med Medical Finance och alla Klarnas betalningsalternativ.

Du kan betala på kliniken precis som du gör med Klarna online. Smidiga betalningssätt är ”Få först. Betala sen” med konto eller faktura och ”Dela upp” med delbetalning. Gå till räknesnurren för att se exakt vilken månadskostnad du får.

Sjukvårdsförsäkring

Svettkliniken har vårdgivaravtal med dom flesta försäkringsbolag i Sverige. Även om försäkring oftast inte täcker svettbehandling, kan det vara värt att kolla upp om du har en sjukvårdsförsäkring privat eller via jobbet som kan täcka kostnaderna. Om din försäkring inte inkluderar behandling av överdriven svettning kan du boka in dig direkt och själv betala för behandlingen.